Dolce & Gabbana pe podiumul de la Milano Fashion Week

Domenico Dolce and Stefano Gabbana nu se abat de la tendințe și readuc glamour-ul anilor 2000 pe podimul de la Milano. O decizie foarte bună, credem noi, având în vedere că anii ‘90 – 2000 au fost de glorie pentru celebra casa de modă italiană.

Stefano Gabbana declara, în culisele prezentării, că: „Ne-am gândit să facem ceva nu asemănător, dar în aceeași notă ca cea din colecția anului 2000. Ieșim dintr-un timp întunecat” – adică pandemia – „ și vrem să ne bucurăm de viață. Vrem lumină”, a spus designer-ul.

O paralelă între atunci și acum sunt: combo-urile mini, cămașa semi-transparentă, fustele cu aplicații și cu margele și lenjeria intimă cu logo la vedere. De asemenea, umerii lați, blugii lăsați și cu talie joasă, care lasă să se vadă abdomenul, și combinațiile de printuri poartă semnătura anilor ’90. Fustele mini, curelele late, maiourile cu un “umăr lăsat” și mânecile bufante redau nostalgia anilor pop-dance.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Bettina Cristea

Foto: Vogue, hepta