Gadget care taie pofta de mâncare la contactul cu limba

Cercetătorii Facultăţii Meiji din Japonia au creat un dispozitiv care taie pofta de mâncare atunci când este pus pe limbă. Gadget-ul are opţiunea de a recrea artificial gusturile dulce, sărat, amar, picant, acru, în funcţie de pofta pe care o are utilizatorul.

Dispozitivul nipon “Norimaki Synthesier” vine ca o soluţie pentru persoanele cu apetit crescut şi ca un ajutor pentru cele obeze. Practic, device-ul funcţionează pe baza activării papilelor gustative de pe limbă, fiind făcut după principiul văzului când reacţionează la schimbarea diferitelor culori.

Acesta poate fi folosit de ori de câte ori deţinătorul produsului este înfometat sau pofticios fără ca acesta să consume nici măcar o calorie. Dimensiunea sa este mini, pentru a putea fi purtat în geantă precum pachetul de ţigări.

Totuși, până când vei putea intra în posesia acestui dispozitiv, te invit să încerci ApetitSlim, suplimentul alimentar care ajută la menținerea greutății normale a corpului, eliminând lichidele în exces și ajutând la funcționarea normală a digestiei

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images