Pastreaza-ti tineretea si frumusetea cu Lifting Hyaluron Complex de la Doppelherz

Pastreaza-ti tineretea si frumusetea cu Lifting Hyaluron Complex de la DoppelherzLifting Hyaluron Complex de la Doppelherz este un produs ce revolutioneaza piata produselor de beauty datorita ingredientelor antioxidante si a continutului ridicat de acid hialuronic. Din pacate, imbatranirea pielii este un proces ireversibil si, totodata, inevitabil, iar reducerea sintezei de colagen si acid hialuronic scade fermitatea pielii, aceasta deshidratandu-se. Pe langa tratamentele dermatocosmetice, pielea are nevoie si de substante cu rol complementar.

Piele sanatoasa cu aspect proaspat

Lifting Hyaluron Complex contine acid hialuronic (100mgHA), betacaroten care confera aspectul de piele sanatoasa, biotina ce actioneaza asupra membranelor si mucoaselor, vitamina C care participa la crearea colagenului, vitamina B5, vitamina E, seleniu si zinc cu rol de protectie impotriva imbatranirii. Pentru un efect optim, se recomanda o capsula pe zi de-a lungul unei perioade mai lungi de timp, reprezentand o alternativa la formele injectabile cu acid hialuronic.

Text: Ruxandra Dumitrescu

octombrie 23rd, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate