Sprijina imunitatea copilului tau cu Imunoprotect Junior de la Doppelherz!

shutterstock_48476626Copii sunt mult mai sensibili in fata infectiilor, pentru ca sistemul lor imunitar este incomplet dezvoltat. In sezonul rece riscul de imbolnaviri este crescut datorita frigului, umiditatii, trecerilor bruste de la cald la rece, la care se adauga alimentatia saraca in vitamine, stresul si solicitarile zilnice carora trebuie sa le faca fata, in special copii in primii ani de scoala.

Capsulele Imunoprotect Junior de la Doppelherz ofera organismului micutilor componentele indispensabile ale uleiului de chimen negru, din seminte de Nigella sativa, in combinatie cu Vitaminele A, C, D, E si Zinc. Uleiul extras din chimen negru contine acizi grasi polinesturati Omega 6, care nu pot fi sintetizati de catre organismul copiilor, dar sunt esentiali pentru metabilismul acestora. Pe langa acestea Vitamina D este necesara pentru cresterea normala si dezvoltarea sistemului osos la copii. Combinatia complexa a substantelor active din Imunoprotect de la Doppelherz este unica, fiind in acelasi timp imunostimulatoare, bronhodilatatoare, antihistaminica si antialergica.

Imunoprotect Junior ofera in special in sezonul rece protectia optima si de durata de care are nevoie sistemul imunitar.

 

Text: Andreea Popescu