Alina Eremia, un stil muzical nou?

Alina-EremiaFosta componenta a trupei Lala Band, Alina Eremia, revine pe piata muzicala romaneasca cu o noua piesa, dar si cu un nou stil muzical, stil cu care artista isi doreste nu numai sa-si surprinda placut fanii, dar si sa urce in topurile muzicale ale acestei veri. Single-ul se numeste Played you si este compus de Sebastian Barac, Marcel Botezan si Radu Pompiu Bolfea, pe versuri de Erin Berk, Corey Chorus si Georgia Ku Overton, textieri care au comus si pentru Rihanna, Demi Lovatto si Inna.



Played you, o piesa energica de vara

Piesa Played you transmite un mesaj de dragoste si are un sound fresh care te imbie la dans, motiv pentru care artista nu a stat mult pe ganduri si a filmat si un videoclip, pe masura asteptarilor. Clipul, in regia lui Khaled, are o coregrafie spectaculoasa, conceputa de Cristian Miron, iar miscarile de dans ale Alinei au fost puse in evidenta de membrii trupei Anturaj, o gasca de tineri dansatori foarte talentati. 

Filmarile au durat 18 ore si, desi temperaturile nu au fost unele tocmai favorabile, vibe-ul pozitiv de pe platoul de filmare ne-a ajutat sa nu resimtim frigul. Mi-am dorit sa punem accent pe coregrafie, dansul fiind o pasiune de-a mea, asa ca am conceput o parte coregrafica foarte solicitanta.”, a declarat Alina Eremia.

Text: Madalina Manole