Zile însorite părului tău

Trebuie să recunoaștem că anul 2020 nu a fost tocmai un an bun pentru păr. Cu saloanele de înfrumusețare închise, evenimente anulate, nici părul nostru nu a avut un moment „strălucitor”.

Și, majoritatea dintre nou ne-am dat seama că „good hair day”(ziua în care părul arată impecabil), uneori, ajută la buna dispoziție.

Hairstyliștii noștri favoriți care, în ciuda tuturor inconvenientelor, au adus clienților bucle superbe, culori impecabile, tunsori îndrăznețe și accesorii sigure în era COVID. Și ce cred ei că va rezerva noul an? Tunsori actuale care pot fi coafate fără efort, necesitând foarte puține retușuri. Bucle care nu se încadrează în nicio categorie anume. Culoarea părului este mai naturală. Și, desigur, ca întotdeauna în amurgul tulburărilor internaționale, există și un pic de moft: stiluri retro.



Înainte, 10 dintre cele mai la modă coafuri pentru 2021.

Încearcă Difeel Hemp ulei pentru creșterea părului, pe bază de ulei de cânepă, care stimulează creșterea naturală și sănătoasă a părului.

’60s Styles

Lilly Collins, Kelly Rowland

Anii ’60 au fost o perioadă de revoluție și reinventare, și așa va fi și în 2021. De această dată, așteptă-te ca stilurile să fie mai puțin fixate, mai geometrice și mai distractive.

Waves

Numește-l așa cum dorești, buclele waves care au fost create cu siguranță de un ondulator, dar care nu par a fi create de un ondulator, sunt și vor continua să fie la modă.

Madelaine Petsch, Emma Watson

Rădăcinile nevopsite

Iată un lucru pe care l-am învățat de la pandemie: rădăcinile sunt fine, dezirabile chiar și nu trebuie ascunse.

Straturi lungi

Dacă nu ți-ai tuns deja părul este probabil să ai deja părul destul de lung. O călătorie la stilist poate „curăța„ acest lucru în ceva cu formă și structură, și cu un potențial de creștere a părului.

Jennifer Garner, Dorit Kemsley

Culoare naturală a părului

Felul în care Mama Natură ne-a lăsat… este o alegre de stil bună în 2021.

Ellen Pompeo, Jennifer Lopez

Breton lung

Ai nevoie de o schimbare?! Toată lumea are nevoie de o schimbare! Și bretonul lung și asimetric, genul care-ți atinge genele, este o opțiune excelentă.

Zendaya, Olivia Culpo

Text: Iulia Mirică

Foto: www.marieclaire.com