Cum te pregatesti inainte de a face sex? Iata ce aspecte trebuie sa iei in calcul!

Pentru a te bucura de o experienta sexuala cat mai placuta, este recomandat ca inainte de marele eveniment sa urmezi cativa pasi esentiali, meniti sa-ti garanteze satisfactia dorita. Sfaturile pot fi transformate intr-un adevarat ritual, iar sexul va deveni mai relaxant, mai usor si mai apreciat de ambii parteneri. Iata cum sa te pregatesti inainte de o partida amoroasa!



Cum stii ca ai nevoie de sex? Iata semnele transmise de corp!

Relaxeaza-te!

L-ai invitat la cina si stii ca se anunta o noapte alba. Incearca, totusi, sa nu te agiti prea tare cu pregatirile si sa-ti epuizezi energia cu prepararea mesei, caci s-ar putea ca atunci cand ajungi in pat sa te ia somnul. De asemenea, nu te entuziasma prea tare si nu-ti planifica pas cu pas seara, caci vei deveni anxioasa sa vezi ca directiile trasate pe hartie nu se potrivesc cu cele din pat. Cel mai bine este sa incerci sa traiesti clipa si sa lasi totul sa vina de la sine. Pe de alta parte, daca el iti face invitatia, incearca sa te odihnesti in noaptea de dinaintea evenimentului pentru a te bucura de toata energia necesara atunci cand ii treci pragul.

Terapii eficiente pentru reducerea stresului

Nu ignora igiena!

Desi este un aspect care nu ar mai avea nevoie de exemplificare suplimentara, preferam sa il amintim si sa atragem atentia asupra necesitatii sale, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al sanatatii. Inainte de orice contact sexual este obligatoriu sa faci dus, actiune necesara, de asemenea, si dupa actul sexual. Totodata, nu uita sa te epilezi, sa te cosmetizezi si sa te parfumezi delicat.

Greseli comune pe care le fac toate femeile dupa sex

Protejeaza-te!

Daca vorbim de o partida sexuala cu iubitul tau, atunci acest aspect ramane la latitudinea voastra, insa daca vorbim de un partener nou, recomandarea noastra este sa folositi prezervativul. Protectia este necesara pentru a evita infectarea cu o boala cu transmitere sexuala, dar si pentru a preveni o posibila sarcina. Este indicat sa ai intotdeauna asupra ta prezervative, astfel incat sa nu stricati intensitatea momentului pentru ca va lipseste protectia.

Remedii naturiste pentru cresterea libidoului

Poarta haine potrivite!

Pe langa alegerea celei mai sexy si provocatoare lenjerii intime, care sa-ti puna in evidenta atuurile fizice si, totodata, sa incite peste limita partenerul, este necesar sa porti haine comode care sa poata fi usor date jos. Nu este chiar placut ca atunci cand partenerul te dezbraca sa trebuiasca sa desfaca 10 nasturi, trei fermoare si doua curele, caci s-ar putea ca dorinta sa-si piarda din intensitate.

Ce alegi sa imbraci pentru a fi sexy acasa

Atentie la coafura!

Incearca sa nu pui prea mult accent pe coafura inaintea unei nopti de dragoste. Una prea sofisticata s-ar putea sa fie incomoda, iar daca ai parul lung, nu-l lasa despletit. Desi in filme secventele de amor se desfasoara cu parul desfacut, in viata reala s-ar putea sa nu ai ocazia sa tragi o dubla pentru ca o suvita de par s-a prins in haine sau in lenjerie sau partenerul s-a asezat cu cotul pe ea si tu te-ai ales cu durere in loc de placere.

Alimente interzise inainte de a face sex

Mananca responsabil!

Alege sa consumi la cina alimente cat mai usoare si nu te imbuiba cu mancare pana nu te mai poti ridica de la masa, caci vor scadea performantele sexuale. De asemenea, nu exagera cu consumul alcoolului daca vrei sa ajungi sa te bucuri si de „desert”. Evita alimentele cu mirosuri puternice, cum sunt usturoiul si ceapa, grasimile, si alimentele care baloneaza, de exemplu varza si fasolea. Alege, in schimb, sa consumi alimente cu rol afrodiziac, categorie in care intra stridiile, avocado, ouale sau fructele.

Afrodiziace care incing atmosfera in dormitor

Inchide-ti telefonul!

O greseala, pe care majoritatea cuplurilor o fac, este purtarea telefonului in dormitor si, mai mult de atat, neoprirea soneriei. Asa cum exista modul „avion”, ar trebui sa existe modul „sex”, cu alte cuvinte, in dormitor intri fie cu telefonul inchis, fie cu soneria oprita. Setarea aparatului pe vibratii este inutila. Cui ii place ca in timpul unui contact sexual sa fie deranjat? Chiar daca vei incerca sa ignori sunetul, este posibil ca, inconstient, sa te deconectezi. Acelasi sfat il primesti si daca convietuiesti cu un animal de companie, indiferent cat de drag ti-ar fi, nu-l lasa in dormitor.

Text: Madalina Manole